Onze zonnebanken Bij Sun Paradise gebruiken wij de beste Ergoline zonnebanken

Ergoline level 1

Ergoline level 1

Een bruiningsboost voor de beginnende bruiner!

Een ideale en gebruiksvriendelijke zonnebank voor de beginnende bruiner. Deze bank heeft drie gezichtsbruiners, verkoelende lichaamsventilatie en een stereo soundsystem.

Ergoline level 2

Een ideaal instapmodel voor mensen die starten met zonnen.

Een ideaal instapmodel voor mensen die starten met zonnen. Deze bank heeft drie gezichtsbruiners en een sound system. Je kunt de gewenste luchttemperatuur  zelf instellen op de display. Daarnaast ervaar je de luxe van een Climatronic en extra gezichtsventilatie.

 

Dankzij de reflector neck tan en een speciale shoulder tan profiteer je van gelijkmatige bruining over je gehele lichaam.

Ergoline level 2
Ergoline level 3

Ergoline level 3

Ideaal voor de gemiddelde zonnebank gebruiker

Ben je een regelmatige zonner? Dan is deze ontspannende zonnebank een ideale aanvulling op je kuur. De optimale opstelling van de lampen zorgt voor een perfect bruiningsresultaat van top tot teen. Je ligt daarbij zeer comfortabel dankzij de ergonomisch vormgegeven ligvlakken. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook op de moeilijk bereikbare plaatsen voor een egaal bruine teint. Daarbij geniet je dankzij de Climatronic van de temperatuur die jij wenst! Naast ventilatietoepassingen, verkoelende nevelsprays en de afzonderlijke ligvlakkoeling kun je namelijk ook een constante luchttemperatuur instellen. De voice guide geeft uitleg over iedere bedieningsfunctie waar je voor kiest.

Ergoline level 4

Geschikt voor de gevorderde gebruiker

Met deze bank krijg je gegarandeerd een prachtig bruine kleur. Een unieke zonnebank! Deze bank geeft namelijk niet alleen UV-licht om te bruinen, maar ook infrarood licht. Dankzij de extra lampen ter hoogte van je nek en schouders oog je ook op die plaatsen natuurlijk bruin.  Ook is deze bank  voorzien van airconditioning, audio soundsystem en bedieningspaneel. De voice guide geeft uitleg over iedere bedieningsfunctie waar je voor kiest. Bijvoorbeeld als je de verkoelende nevels of de vitaliserende aromageur aanzet.

Ergoline level 4
Ergoline deelbruiner

Ergoline deelbruiner

Een comfortabele deelbruiner voor gezicht en bovenlichaam !

Heb je geen zin of tijd om je helemaal uit te kleden? Dan is deze zonnebank en absolute topper. Je gezicht, hals, handen en decolleté genieten van een prachtige bruining. Het zal niemand opvallen dat je onder de zonnebank bent geweest. Tijdens het zonnen zit je heerlijk in een ergonomische zitschaal. Van warmte heb je geen enkele hinder. De ventilatoren zorgen op de juiste plaatsen voor een aangename koeling.